Afskydning pr. 1. november 2016

Download (PDF, 565KB)

Der er pr. 1. november indrapporteret marginalt mindre kornvildt end samme tid sidste år. I alt er indrapporteret 66 stk. kronvildt mod 70 stk. i sidste sæson. Omvendt er der indrapporteret 8 stk. dåvildt mod 4 stk. i sidste sæson.
For indeværende sæson kan det bemærkes at afskydningen af kronhjort er reduceret i forhold til sidste år. Særligt er de trofæmæssig ”mellemhjorte” (8-,9- og 10-endere) skånet blandt laugets medlemmer sammenlignet med tidligere. Endvidere bør det bemærkes at medlemmerne har øget afskydningen af kalve (såvel kron- som dåkalve) sammenlignet med sidste år, således der i år er indrapporteret 17 kronkalve (6 i 15/16) og 4 dåkalve (0 i 15/16).
Begge disse tendenser er i tråd med ønskerne fra årsmødet i Hovborg inden sæsonens start, og viser medlemmernes evne og vilje til at efterleve såvel egne som Vildtforvaltningsrådets målsætninger. Vi krydser derfor stadig fingre for, at Fødevareministeren tager dette med i sine betragtninger, når han fastlægger den kommende forvaltningsmodel.

Knæk og bræk til Jer alle

Kronhjorte.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.