Generalforsamling/årsmøde 2014

GF_14_1

Onsdag d. 19/2 dannede Hovborg Kro igen rammen årsmøde og generalforsamling i Kronhjorte.dk. Ca. 75 medlemmer og andre hjortevildtinteresserede var mødt frem og fik en status over den forgange sæson. I forbindelse med forvaltningen og afskydningen i den kommende sæson var der en god og konstruktiv dialog om bestyrelsens forslag til en ”orange ordning”. Ordningen, der er baseret på en frivillig fredning af 3 ,4 og 5 årige kronhjorte, blev efterfølgende godkendt som ny mulig fredningsordning, med de udfordringer som dette kunne give i relation til aldersbestemmelse osv. Ordningen er i først omgang et 3-årigt forsøg og foreningen vil nu følge de erfaringer der opnås  – har det nogen effekt? Er det praktisk muligt at aldersbestemme? Osv. Osv? På baggrund af disse erfaringer vil ordningen blive revurderet.
Efter den ordinære generalforsamling blev der serveret kaffe og æblekage inden vildtkonsulent Jens Henrik Poulsen fra NST Vestjylland havde et interessant og inspirerende indlæg omkring hjortevildtforvaltning og jagt i det vestjyske – godt krydret med humoristiske bemærkninger og betragtninger.
Aftens afsluttedes med tildelingen af titlen som ”årets hjort”, hvilket for sæsonen 2013/14 blev Niels Sternberg’s u14-kronhjort nedlagt i Johannehøj Plantage d. 8. september 2013.
Referat og beretningen (inkl. afskydning) kan ses på følgende filer:

Referat

Formandens beretning

Udbyttestatistik 2013/14

GF_14_2