Dalagergaard

Allan Busch, Dalagergaard, nov. 2012

Beretning fra Allan Busch.
Jeg havde været så heldig at få en invitation til driv jagt på Dalagergaard  den 10/11. Vi mødtes til morgen kaffe, og derefter  tog vi i skoven hvor vi var på plads i stiger og tårne kl.  ca. 10 10  jeg havde ved lod trækning fået tildelt tårn nr. 19. 4 minutter efter jeg var kommet på plads kom der 3 stykker dåvildt hvor jeg var heldig at skyde en då der gik 50 meter før den lå forendt med en god blad kugle. Så gik der ca. halvanden time før driverne meldte kronhjorte på vej mod min post. Jeg nåde at se den første var en seksender hjort og at den var lidt speciel. Så jeg skyndte mig at få hold på hjorten og skød den på 40 meters afstand, den forende på stedet. Alt i alt en fantastisk dag da jeg hverken havde skudt dåvildt eller kronvildt i Danmark før. En stor tak til Verner for invitationen og tak til konsortiet for en hyggelig dag.

Ole Bæk, Dalagergaard, nov. 2012

Beretning fra Ole Bæk.
Jeg havde fra min gode ven fået en invitation til drivjagt på Dalagergaard  den 10/11. Hjorten  kom selv, og jeg kunne tydelig se at det var en seksender, hjorten gik ned i skuddet. En herlig dag, og mange tak for invitationen!

Brian Boysen Hansen, Dalagergaard, nov. 2012

Beretning fra Brian Boysen Hansen.
Jeg var inviteret på jagt på Dalagergaard den 10.11, hvor jeg ved lodtrækning trak tårn nummer 17. Efter driverkæden var passeret og yderligere en halv time gået, kom hjorten langsomt frem fra skoven. Jeg kunne se hjorten var en 12ender og jeg skød da muligheden bød sig, jeg repeterede med min Blaser og skød til hjorten lå der! En fantastisk oplevelse, til trods for dette ikke er min første hjort!
En særlig tak til Dalagergaard for en fantastisk veltilrettelagt jagt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.