Gejlvang Plantage

Kim Lassen med sin 12-ender

Beretning
Den er skudt hos Jens Grøn Gejlvang plantage d. 25 oktober. kl. ca 17:50
Jeg gik den aften, som så mange aftener inden, ud med et håb om at være så heldig at finde en god hjort.
Kl. 16:40 gik jeg ud til nordenden af skoven ud mod heden. Der skete allerede noget en time senere, kl 17:35, kom der en ung 10 ender ud af træerne, bare 50m fra mig
der stod den og gjorde sig til, de næste 10 minutter. Pludselig hørte jeg noget pusle på min venstre side. Jeg drejede lige så stille mit hoved og lige der,
bare 25 meter fra mig kom hjorten gående imod mig, tættere og tættere på. Da den er helt inde på 8 – 10 meter, drejer den af, for at gå bag om mig.
Jeg kan se på den at den nu er klar over at der er et eller andet galt, den vender hurtig rundt og sætter i små løb, i den retning hvorfra den kom.
Da den er 25 meter væk, vender den på trods af alt rundt, for lige at se hvad det var den blev urolig for. Jeg havde i mellemtiden fået mig drejet rundt og fået piben gennem det træ jeg sad ved.
Jeg skyder med det samme, den vender siden til.
Hvorefter hjorten tager flugten den springer uden besvær over et almindeligt dyrehegn, helt uden at røre det, for derefter at brage igennem den tætte granskov,som om intet var sket.
Puha så kom tvivlen, havde jeg skudt forbi ??? på den afstand, bare 25 meter. Tvivlen blev ikke mindre, da jeg ikke kunne se noget blod på skudstedet.
Schweiss hundefører Kurt fra Bække blev tilkaldt. Kurt fandt heller ikke noget blod, men satte alligevel hunden på sporet, den gjorde efter få minutters søgen, tegn til at den ville under hegnet.
Kort tid efter havde den fundet hjorten, der lå forendt, efter et perfekt gennemskud på bladet. Spørg lige om jeg var glad, men stadig forundret over der overhovedet ikke var noget blod.
En fin regelmessig tolvender hjort, fik jeg med hjem den aften.

mvh
Kim Lassen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.